Levering & Betaling - købsbetingelser 

Levering

Vi fragter gerne dine varer mod betaling, beløbet for fragten afhænger af hvilken vare der ønskes leveret, samt hvortil. Vi anvender fragtfirmaer, Post Nord, og levere også selv. Ved eksport til udlandet af møbler og øvrige vare er vi også behjælpelige med dette efter aftale.

Betaling

Som kunde har du mulighed for at betale online på vores hjemmeside ved kortbetaling eller mobilepay. Du er også velkommen i butikken, hvor du kan betale med alle betalingskort og Mobilpay til 908249. Derudover har du også mulighed for at betale via bank overførsel ved hjælp af nedenstående information; 

Vores Bankoplysninger:

Bank: Spar Nord 

Reg: 9819 Konto: 2540456847

IBAN-nr: DK2498192540456847

SWIFT/BIC-kode: SPNODK22

CVR: 44152347

Kontoen er tilknyttet Osted Antik og design 

Købsbetingelser

Du har som kunde altid ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage. Hvis du fortryder købet af varen som er købt via vores netbutik. Du kan ikke returnere dele af dit netkøb medmindre andet aftales. Hvis du ønsker at fortryde dit netkøb skal du skriftligt via mail eller brev sendt med posten, samt medsende kopi af faktura. Leveringsomkostningerne vil ikke blive tilbagebetalt medmindre andet er aftalt. Er varen købt I butikken, kan du returnere varen ved fremvisning af faktura. Du kan ligeledes her kun fortryde hele købet medmindre andet aftales. 

Medmindre andet er aftalt giver vi ikke pengene retur for vare der er købt i butikken, men tilbyder bytte til anden vare eller udstedelse af tilgodebevis, som kan anvendes indenfor 1 år.

Gavekort til Osted Antik og udstedt af Osted Antik er gældende 1 år 

Gavekort udstedt af Scalepoint via din forsikring er gældende i 3 år

Du har som kunde ret til ifølge købeloven, at reklamere over en vare i op til 2 år efter købet. Dog gør vi opmærksom på, at der er tale om køb af brugte og antikke varer, og at der ikke er tale om nye varer. Der kan derfor forekomme brugsslid og varierende holdbarhed af de enkelte varer.

Persondata

Når du som kunde handler hos os eller får repareret/ restaureret eller genleveret effekter sikrer vi dig som kunde, i form af opretholdelse af vores tavshedspligt, dine personfølsomme oplysninger, samt opbevarer din sag forsvarligt.

Sager i forbindelse med genlevering gemmer vi 1 år efter sagen er afsluttet.

Sager i forbindelse med reparation af møbler destrueres/ makuleres efter sagen er afsluttet.

I tillæg til ovenstående gør vi vores kunder opmærksom på, at pr. den 25.5.2018 har Osted Antik skærpet opmærksomheden og håndteringen af personoplysninger, som oplyses os i forbindelse med håndtering af indkomne sager, og ved salg i vores butik. Dette i henhold til lovens nye bestemmelser herfor.

De informationer vi bliver oplyst af kunden selv eller tredjepart, vores samarbejdspartnere fx forsikringsselskaber, skadeservicefirmaer og andre, herunder personfølsomme oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, email og andet opbevares og anvendes kun i forbindelse med udførsel af indeværende reparationsopgave, sølvvurdering, salg etc.

Ønsker du ikke som kunde at disse oplysninger gemmes bedes du give Osted Antik & Design besked om dette skriftligt eller personligt.

Osted Antik & Design sender ikke nyhedsbreve og reklame ud til vores kunder medmindre dette ønskes. Ønsker du nyheder sendt til dig personligt skal dette oplyses os personligt, da vi ikke er i besiddelse af en mailingliste.

Osted Antik & Design sender nyheder ud via Facebook og instagram til kunder der har tilmeldt sig. De oplysninger kunderne medgiver Osted Antik & Design via disse medier kan slettes af kunden selv.

Vi er medlem af Kunst, Antik og Designringen KAD - For yderligere betingelser for køb og handel med antikviteter henvises til www.antikringen.dk

Skulle du have spørgsmål vedr. den nye persondataforordning og Osted Antik & Designs håndtering af denne eller til andet angående ovenstående er du meget velkommen til at rette henvendelse til Nicole Johnsen - [email protected]

GARANTI FOR ORIGINALITET

Vi sørger for ægthed af alle vores varer

 

Inden alle vores varer bliver præsenteret i vores butik eller på vores hjemmeside har de været igennem vores vurderingsmand og ejer Steven Johnsen, som har 35 års erfaring indenfor området. Når vi skriver en faktura på salg af en varer, er der hermed garanti for originalitet. 

PENGE TILBAGE GARANTI

14 dages returret

Hvis du køber over vores hjemmeside, har du 14 dages penge returret fra dagen varen bliver leveret til døren. I butikken tilbyder vi også 14 dages returret herimod, hvor du får et tilgodebevis til vores butik i stedet.

LEVERING

Vi sender til det meste af verden

Levering af varen er ikke noget problem for os. Vi leverer til det meste af verden ved brug af forskellige samarbejdspartner her i blandt FedEx, Magic Movers og Post Nord. Vi pakker altid varen virkeligt godt ind så den ikke kommer frem med skaber, dog kan uheld forekomme.

SIKKER HANDEL

Betal med sikkerhed

 

Vi har igennem Antikvitet.net fået oprettet et sikkert betalingssystem, som overholder alle regler og love. Simpelt, nemt og hurtigt.